Jump to content

MGs

Nederlands
 • Posts

  5
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by MGs

 1. Hallo Pascal en Nidecker, Heel druk geweest afgelopen tijd, dank jullie wel voor jullie reacties. Ik heb de prestatie op goed staan. Ik twijfel nu toch aan de pc. De pc staat op mijn nieuwe werkplek. Deze is iets meer dan een jaar oud en gebouwd voor sketchUp en renderen (foto realistisch). Hij heeft de volgende specificaties Intel Core i7-4770 CPU 3.4 Ghz Ram 16 GB Syteem 64-bits videokaart NVIDIA GeForce GTX780 Is het systeem wel of niet toereiken voor VW2020. (ik heb geen verstand van videokaarten) ­čśë Ik zie jullie reactie graag weer tegemoet. Dank..
 2. Hallo Pascal, Dit heb ik reeds gedaan maar dat helpt niet. Ik heb het bestand nu op een tweede pc geopend. Hier gaat het zoomen redelijk maar het bematen is hopeloos. Maar goed deze 2e pc kan 2020 net niet meer aan.... Ik ben er nog niet uit waar dit aan ligt. Alle idee├źn zijn welkom.
 3. Hallo, Ik heb een keuken 2D getekend in de ontwerplaag. Van daaruit heb ik zichtvensters gemaakt en deze in de presentatie laag gezet. Als ik daar nu ga bemaatvoeren of in/uit zoomen dan heeft het programma daar lijkt het moeite mee. Het zoomen gaat schokkerig, bij het maatvoeren moet hij steeds een aantal seconden na denken voordat ik een nieuwe punt kan selecteren. (duurt lang). De hele tekening is nog geen 30 MB groot, de pc is ingericht voor high end gebruik. DPI staat op 150. Hij hoeft niet te renderen, staat op draadstructuur maar toch blijft dit moeizaam gaan. Wie heeft de gouden tip om dit te verhelpen? Alvast bedankt voor jullie reactie(s) Marco
 4. MGs

  Doorsneden

  Super, het is gelukt. Hier kan ik wel verder mee. Bedankt voor je tip.
 5. MGs

  Doorsneden

  Hallo, Ik ben een tijdje uit het tekenwerk geweest met VW. Ik pak nu het tekenwerk weer op. Ik heb architectuur + interiorcad. Op dit moment 2018 geïnstalleerd maar ik ga in februari over naar versie 2020. In het verleden hoofdzakelijk 2 D getekend. Ik wil graag vanuit mijn 3D, doorsnedes willen maken en vervolgens wil ik in mijn doorsnede mijn arceringen in de materiaal dikte terug zien. Ik kan het niet voor elkaar krijgen. Wie kan mij verder helpen?
×
×
 • Create New...

Important Information