Jump to content

Dean Peeters

Nederlands
  • Posts

    1
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral
  1. Beste Ik ben Dean Peeters, masterstudent Architectuur aan de KU Leuven. Voor mijn masterproef in de Architectuur doe ik onderzoek naar de psychologische impact van houten structuren in woningbouw. 
 Dit doe ik door een kleinschalig experiment uit te voeren dmv Virtual Reality en de 3D webweergave functie in Vectorworks. 
Ik heb een virtuele wereld uitgetekend die je in je internetbrowser kunt openen en waar je verschillende houten structuren kunt gaan bekijken en beoordelen aan de hand van een gekoppelde vragenlijst. Ik verplicht niemand tot deelname, dit blijft volledig vrijblijvend. Maar hoe meer respons de enquete krijgt, hoe representatiever. 
De enquete vraagt ongeveer 15-25 minuten van je tijd en dient op een laptop of pc voltooid te worden. (geen gsm) Bij deze verzoek ik jullie vriendelijk tot deelname.
 https://qfreeaccountssjc1.az1.qualtrics.com/jfe/form/SV_9tOeotAXlXlARUi PS: ik heb gemerkt dat velen onder een foutmelding krijgen mbt een beveiligde verbinding. 
Dit los je 90% van de gevallen op door een andere webbrowser te nemen (internet explorer, google chrome, safari, firefox,…)
 Alvast bedankt. Met vriendelijke groet
 Dean Peeters Masterstudent in de Architectuur
×
×
  • Create New...

Important Information