Jump to content

stevenvb

Nederlands
 • Posts

  20
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by stevenvb

 1. kan je niet in de juiste schaal tekenen of de tekst achteraf in je aantekeningen van je zichtvenster toevoegen?
 2. ik ben al enthousiast over de aangepaste UI en de trap. wat is jullie favoriete vernieuwing?
 3. De derde teaser staat nu ook online!
 4. ik kan dit niet nabootsen. Kan je dit zelf eens in een blanco document proberen of je document delen? Misschien zit er een verwijzing naar een bouwlaag in je muurstijl die niet bestaat, hierdoor doet Vectorworks soms lastig.
 5. bij de instellingen van deze tool kan je kiezen om de hoeken af te ronden.
 6. Beste, kan u deze bestanden met iedereen delen?
 7. Hebt u een uitgewerkt dossier waarbij ik de toepassing van 3d en detaillering eens kan bekijken?
 8. ik heb dit persoonlijk al een paar keer geprobeerd maar ik kwam steeds tegen stomme problemen in de detaillering van snede's. Dus als team is dit nog moeilijker aangezien niet iedereen even sterk is. Dus de leercurven is te groot.
 9. Beste Pascal, Inderdaad als ik ze er uit een muur haal kan ik de keuze wel maken. Om 1 of andere reden had ik hier over gezien. Nu zou het nog handig zijn om de raam in een muur te plaatsen en dan voor een snede aanzicht te kiezen. Ik teken namelijk in 2D en een vroege kan je de snede maken met een raam in de muur zonder een snede zichvenster te maken. Nu moet je dit nog steeds in een groep op een muur leggen een vlak tekenen om je muur te verbergen en dan de slag tekenen. als je dan je muuropbouw aanpast moet je dit voor elk raam terug opnieuw tekenen. Of zie ik nog ergens over? Steven
 10. ik zie bij de binnendeuren de optie staan "weergave:" en dan heb je de keuze voor 2 aanzichten, snede, grondplan en hybride. Weet iemand of deze optie ook bij de buitendeuren beschikbaar zal worden? Momenteel bestaat de optie maar je kan deze niet aanpassen. Steven
 11. onder menu Weergave staat bij mij deze optie. je kan dit altijd toevoegen aan je werkomgeving. sorry ik heb vectorworks architectuur dit is misschien niet mogelijk in de standaard.
 12. C:\Users\"gebruikersnaam"\AppData\Roaming\Nemetschek\Vectorworks\2018\NLD hier kan je je werkomgeving vinden. je zal in je verkenner de verborgen mappen moeten weergeven om AppData te kunnen zien.
 13. in het menu extra vind u de functie migratie-assistent. Als u deze stappen volgt kan u w werkomgeving en voorkeuren makkelijk overzetten naar je nieuwe versie.
 14. stevenvb

  export dwg

  SP4 is er en het probleem is opgelost
 15. stevenvb

  export dwg

  ja dit is een bug in SP3.1 je moet SP2.2 terug installeren. (updater openen ,op 'extra opties' klikken en 'ALT-knop' ingedrukt houden. In het menu kan je nu kiezen voor wijzig versie en daar SP 2.2 selecteren.)
 16. linksboven in uw hulpbronnenbeheer heb je 5 icoontjes. Zijn deze allemaal 5 gekleurd? Indien deze niet geselecteerd zijn zie je enkel de hulpbronnen die in je bestand zitten.
 17. ga naar het menu help en kies daar voor installeer bibliotheken, rechts bovenaan in dit venster selecteer je installeer alles. vervolgens ga je naar je hulpbronnenpalet en klik daar op het tandwiel en daar kies je voor Bibliotheek bijwerken.
 18. ik heb deze problemen niet op mijn pc met windows 10
 19. ik merk dit soms ook als vw open staat maar geen tekening. Als ik dan een tekening open rechtstreeks uit de verkenner dan sluit vw zich af. Als ik vervolgens nog eens deze tekening open zonder dat vw al gestart is opent de tekening zich wel. Dit is niet altijd en ik heb er nog geen patroon in gevonden.
×
×
 • Create New...

Important Information