Jump to content

stevenvb

Nederlands
 • Posts

  19
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

stevenvb last won the day on January 26

stevenvb had the most liked content!

Reputation

1 Neutral

About stevenvb

 • Birthday June 24

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. ik ben al enthousiast over de aangepaste UI en de trap. wat is jullie favoriete vernieuwing?
 2. De derde teaser staat nu ook online!
 3. ik kan dit niet nabootsen. Kan je dit zelf eens in een blanco document proberen of je document delen? Misschien zit er een verwijzing naar een bouwlaag in je muurstijl die niet bestaat, hierdoor doet Vectorworks soms lastig.
 4. bij de instellingen van deze tool kan je kiezen om de hoeken af te ronden.
 5. Beste, kan u deze bestanden met iedereen delen?
 6. Hebt u een uitgewerkt dossier waarbij ik de toepassing van 3d en detaillering eens kan bekijken?
 7. ik heb dit persoonlijk al een paar keer geprobeerd maar ik kwam steeds tegen stomme problemen in de detaillering van snede's. Dus als team is dit nog moeilijker aangezien niet iedereen even sterk is. Dus de leercurven is te groot.
 8. Beste Pascal, Inderdaad als ik ze er uit een muur haal kan ik de keuze wel maken. Om 1 of andere reden had ik hier over gezien. Nu zou het nog handig zijn om de raam in een muur te plaatsen en dan voor een snede aanzicht te kiezen. Ik teken namelijk in 2D en een vroege kan je de snede maken met een raam in de muur zonder een snede zichvenster te maken. Nu moet je dit nog steeds in een groep op een muur leggen een vlak tekenen om je muur te verbergen en dan de slag tekenen. als je dan je muuropbouw aanpast moet je dit voor elk raam terug opnieuw tekenen. Of zie ik nog ergens over? Steven
 9. ik zie bij de binnendeuren de optie staan "weergave:" en dan heb je de keuze voor 2 aanzichten, snede, grondplan en hybride. Weet iemand of deze optie ook bij de buitendeuren beschikbaar zal worden? Momenteel bestaat de optie maar je kan deze niet aanpassen. Steven
 10. onder menu Weergave staat bij mij deze optie. je kan dit altijd toevoegen aan je werkomgeving. sorry ik heb vectorworks architectuur dit is misschien niet mogelijk in de standaard.
 11. C:\Users\"gebruikersnaam"\AppData\Roaming\Nemetschek\Vectorworks\2018\NLD hier kan je je werkomgeving vinden. je zal in je verkenner de verborgen mappen moeten weergeven om AppData te kunnen zien.
 12. in het menu extra vind u de functie migratie-assistent. Als u deze stappen volgt kan u w werkomgeving en voorkeuren makkelijk overzetten naar je nieuwe versie.
 13. stevenvb

  export dwg

  SP4 is er en het probleem is opgelost
 14. stevenvb

  export dwg

  ja dit is een bug in SP3.1 je moet SP2.2 terug installeren. (updater openen ,op 'extra opties' klikken en 'ALT-knop' ingedrukt houden. In het menu kan je nu kiezen voor wijzig versie en daar SP 2.2 selecteren.)
×
×
 • Create New...

Important Information