Jump to content

Yven Peeters

Nederlands
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Reputation

0 Neutral

About Yven Peeters

  • Birthday 04/26/1983

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Heeft er iemand al een idee hoe je een hanekam aanmaakt in Vectorworks 2020. Je kan verschillende standaard opties selecteren en ook uw eigen maten ingeven, maar niet in de vorm van een hanekam. Je kan deze manueel gaan aanmaken maar das natuurlijk toch niet de bedoeling dat je alles manueel aanmaakt voor 3D. :-)
  2. Ik heb het ondertussen al zelf gevonden want ik wacht al meer dan een week op reactie van https://designexpress.freshdesk.com/nl/support/tickets en nog altijd niets van feedback gekregen. Toch bedankt alvast. 🙂
  3. Geachte, Ik ben recent overgestapt van versie 2015 naar 2020 en ik probeer wegwijs te geraken in de nieuwe buitenraam-/deur gereedschap. Heeft er iemand een beknopte samenvatting van deze tool of een filmpje? En vroeger kon ik eindeloos combineren bv. raam met deur en paneel ertussen. Ik ben ervan overtuigd dat dit ook gaat. Ik vind het nieuwe buitenraam-/deur gereedschap lang niet zo overzichtelijk en duidelijk zoals in m'n vorige versie. En ook de deuropeningsrichting aanpassen? Het zal waarschijnlijk eenvoudig gaan maar vindt uw weg hier maar is in als je nergens een duidelijke handleiding kan bekijken en reactie van Vectorworks zelf krijg ik ook al niet.
×
×
  • Create New...

Important Information