Jump to content

BIM Onderwijsdag, Utrecht

Community Calendar
Guest

Event details

 Share

Op 2 oktober 2019 vindt de jaarlijkse BIM Onderwijsdag plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. Hier kunnen architecten en stedenbouwkundigen in spe hun kennis bijschaven en netwerken met toekomstige werkgevers. Het programma bestaat uit interactieve masterclasses en keynote sprekers waarin toonaangevende organisaties in de bouwsector innovaties in BIM-bespreken. Uiteraard is Design Express ook aanwezig met een praktijkgerichte presentatie over BIM’en in Vectorworks

Word een frontrunner in bouwinnovatie: BIM in de praktijk
Volg mee hoe een innoverend bureau als Heren 5 Architecten de BIM Basis ILS gebruikt om informatie gestructureerd en eenduidig uit te wisselen met alle partners van het bouwproces. Architect Tuan Tu toont met concrete voorbeelden hoe Heren 5 BIM inzet in zijn workflow en hoe de uitwisseling met IFC in dat plaatje past.

Door de overvloed aan beschikbare gegevens in een BIM-workflow is het makkelijk het overzicht te verliezen. Daarom toont collega Marcel Westers, architect en BIM-expert bij Design Express, vervolgens de kracht van datavisualisatie bij ontwerpen, aan de hand van concrete voorbeelden. Datavisualisatie helpt je om gegevens te stroomlijnen tot een zinvolle informatiestroom. Het resultaat kun je bijvoorbeeld inzetten als onderlaag in je ontwerp, maar het laat ook toe om je project in elke ontwerpfase te evalueren en te controleren.

Kortom: deze sessie biedt een praktijkgerichte BIM-presentatie voor architecten en stedenbouwkundigen in spe, heldere tips om van data een kracht te maken in je workflow, en twee ervaringsdeskundigen om van te leren. Drie goede redenen om je op de BIM Onderwijsdag om 16u30 naar Break Out Room 2 te begeven.

Benieuwd naar de BIM Onderwijsdag in Utrecht en onze praktijkgerichte BIM-sessie? Meld je hier aan.

 Share


Recommended Comments

There are no comments to display.

×
×
  • Create New...

Important Information